KAYMAKLI ANAOKULU
KAYMAKLI BELDESİ HATİPOĞLU MAH. İBRAHİM KULULAR CAD. KAYMAKLI ILK OKULU BLOK NO 23 MERKEZ / NEVŞEHİR
03842182020

VİZYON

Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlamak için varız

MİSYON

Kaymaklı İlkokulu olarak toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, eğitim öğretim etkinliğini sevgi ile yürüten, başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvikle artacağına inanan, eğitim öğretimin etkin olarak yürütüldüğü bir çevrede, bilimin ve kültürel faaliyetlerin olduğu bir okul olmak.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 18 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yerleşim Yeri - Merkeze bağlı Kaymaklı Kasabası 5000 nüfusa sahip olup merkeze 18 km uzaklıktadır.